SKP Uppsala deltog i nationell valupptakt i Malmö

Ett bättre väder hade kamraterna i SKP inte kunnat önska sig när partiets valupptakt gick av stapeln i Malmö lördagen den 10 juni. Solen gassade över Triangelns tågstation när partimedlemmar och övriga åhörare samlades för att ta del av såväl tal som skönsång. Talen riktade skarp kritik mot dagens riksdagspartiers idyller om guld och gröna skogar och gjorde det klart att så länge vi lever under kapitalismen kan aldrig verklig demokrati uppnås. Dessutom presenterade talarna för dagen den politik SKP vill genomdriva och behandlade ämnen som vård, skola, pension, säkerhet och trygghet, arbete, bostäder, jämställdhet samt kultur, idrott och hälsa. Torgmötets sista tal framfördes av partiordförande Andreas Sörensen som lät partiets valparoll eka: kasta inte bort din röst – stärk kommunisterna!

 

Vill du läsa mer om valupptakten kan du gå in på: https://skp.se/2018/06/12/skps-valupptakt/

 

Next ArticleHelgens låt!