Krigsvinterkampanj

Den 4e februari sparkade Uppsala-avdelningen av Sveriges Kommunistiska Parti igång krigsvinterkampanjen. 

Vi begav oss ut på gerilla-torgmöten – för den som  undrar vad detta dramatiska namn betyder så är det helt enkelt snabba torgmöten på flera platser efter varandra.  Vi delade ut pamfletter och höll tal där vi tryckte på att det inte är arbetarklassen som ska ta ansvar för krisen, och  att det är viktigt att kämpa mot kapitalismen, både inom fackföreningarna och i SKP och SKU. Många tog emot vårt material och läste det innan de försvann in på de köpcenter vi hade på vår lista. Det var alldeles förskräckligt kallt, men vi kämpade på och hann till och med diskutera lite politik med varandra mellan varven, och på kvällen affischera vi i valda områden.

Kampanjen fortsätter hela februari med utdelning av pamfletter i brevlådor.

Du gillar kanske också...